Open dag van de Sun-Power Campus

  30-11-2016

  Al met al kijken we terug op een drukke en geslaagde dag

  Nadat we in mei verhuisd zijn naar de Nehobolaan in Tienray organiseerden wij vrijdag 25 november een open dag. De bewoners van Tienray, zakelijke relaties, medewerkers, familie en vrienden mochten een kijkje nemen in zowel de huisvesting als het kantoor van Sun-Power.

  Eerder boden we onze medewerkers huisvesting aan in het Klooster van Tienray, dat gedeeld werd met het Zorghuis. Ons kantoor zat toen nog gevestigd aan de Energiestraat in Horst. Omdat het Klooster geen uitbreidingsmogelijkheden bood en het Zorghuis graag wilde uitbreiden, besloten we te verhuizen naar de Nehobolaan in Tienray. Nu het kantoor en de huisvesting voor uitzendkrachten naast elkaar liggen kunnen we onze logistieke en facilitaire processen nog efficiënter en effectiever inrichten.

  De open dag was opgedeeld in twee delen. ’s Middags waren de bewoners van Tienray uitgenodigd en vond de officiële opening plaats door wethouder Bob Vostermans in gezelschap van burgemeester Kees van Rooij. ’s Avonds kwamen de zakelijke relaties, familie en vrienden langs. Gedurende de hele dag werden de bezoekers rondgeleid door het gebouw van Sun-Power. Al met al was het een drukke en zeer geslaagde open dag.

  Terug naar het nieuwsoverzicht